Appartementen  - 3 slaapkamers

 


Klik op de knop Beschikbaar
om te zien
welke appartementen en studio's
beschikbaar zijn
of vrij komen tijdens de volgende weken
 

 
Ref. CHA60_5R

 

  Details  Ligging
Charlottalei 60, 5de verd. rechts. 150 m≤. 15 minuten van het Centraal Station en 20 minuten van het oude stadscentrum, dichtbij het stadspark. Grote living met zit- en eethoek, TV, DVD et Hifi. Tweede living met zithoek en eetplaats. Twee grote slaapkamers met elk een dubbel bed. Badkamer met bad(douche in bad), toilet en dubbele wastafel. Tweede afzonderlijk toilet. Moderne keuken met grote eethoek en terras.
 

 Ref. FRL52_3

 

  Details 
Frankrijklei 52, 3de verd. 10 minutes van het Centraal Station, 15 minutes van het oude stadscentrum, 2 minuten van de Meir.
Living met zithoek en eetplaats, TV, DVD and Hifi. Volledig uitgeruste open keuken met microgolf,
grill, oven, was/droogcombinatie en afwasmachine. Twee slaapkamers zijn voorzien van een dubbel bed, de derde slaapkamer is uitgerust met een enkel bed. Badkamer met bad, douche, wc en lavabo. De tweede badkamer heeft een douche.
 
Ref. JVR118_B

 

  Details 
Jan Van Rijswijcklaan 118 b. 15 minuten van het Centraal Station en 25 minuten van het oude stadscentrum, dichtbij de autosnelweg.
Living met zithoek en eetplaats, TV, DVD and Hifi. Volledig uitgeruste keuken met microgolf,
grill, oven, was/droogcombinatie en afwasmachine. Twee slaapkamers zijn voorzien van een groot dubbel bed, de derde slaapkamer is uitgerust met een stapelbed. Badkamer met bad, douche, wc en lavabo. Parking is beschikbaar in het gebouw.
 
 Ref. KHS32_2     Details 
Keizershoevestraat, 2610 Wilrijk. 20 minuten van het Centraal Station, 25 minuten van het oude stadscentrum, 5 minuten van de snelweg.
Living met zithoek en eetplaats, TV, DVD and Hifi. Volledig uitgeruste keuken met microgolf,
grill, oven, was/droogcombinatie en Badkamer met ligbad en douche (in bad) en dubbele wasbak. Afzonderlijk toilet. Parking op de straat gratis.
 
 Ref. TL_41   Details
Tentoonstellingslaan 41, 2020 Antwerpen, residentiŽle buurt in het zuiden van Antwerpen, dichtbij de singel en autosnelweg.
Living met zit- en eethoek, TV, DVD and Hifi. Volledig uitgeruste keuken met microgolf, grill, oven and was-droog combinatie en afwasmachine. Een slaapkamer met een dubbelbed, twee kleinere slaapkamers en bureel. Badkamer met instapdouche, lavabo en wasmachine.. Afzonderlijk toilet. Balkon. Vrij parkeren op de straat.